lördag 7 mars 2009

London, baby!

Nästa vecka åker vi till London! Ska bli så skönt med lite stadssemester. Och så har jag redan en lång lista på vad jag ska köpa: skor, som vanligt, och så någon snygg klänning som går över magen (vi ska på två bröllop i vår). Topshop Maternity verkar lovande!

Och, en alldeles ny shoppingfröjd för mig: babykläder! Har redan gjort djupdykning i Londons utbud och oj oj... misstänker jag måste göra upp en budget. Strumporna på bilden är från Carry Me Home, söta va? Oh Baby London verkar också skoj. Och förutom alla små butiker med gulligheter finns det enorma babyvaruhus mitt i centrum, som Mamas & Papas och Mothercare – här i Helsingfors måste man ju ha bil och åka ut till Ring III för sådant, så att bara vandra in på Oxford Street är ju lyxigt värre!

Och ja, visst ska vi gå på restauranger, spelningar, något museum samt sitta på pub och bara chilla också. Lite. ;)

3 kommentarer:

  1. Jag är galet avundsjuk! Fast inte på att shoppa babysakerna ;D men låterb härligt ALLTING-att bebisen får siistigare grejer än alla andra Berghäll-bejbisar (YTA är vad som räknas ;), att du får shoppa och bara ha det romantiskt i London. Lite min-babymoon liksom ;D PUSS

    SvaraRadera
  2. Förresten - är det inte sjukt störande att den där babyräknaren automatiskt kallas bejbisen "he"?!?! DISKRIMINERANDE.

    SvaraRadera
  3. Nej den är inte diskriminerande för vissa veckor säger den "she", andra veckor "he". Men jo, allt vore lättare om alla språk var som finskan. :)

    SvaraRadera