onsdag 7 april 2010

Stans bästa skötrum!

Hade tagit en bild om det inte var för alla ammande halvnakna mammor men: Kampens köpcenter har äntligen förnyat sitt sunkiga skötrum och nu har det ALLT man behöver! Flera skötbord och kranar, ett par matstolar, en mikro, en skön soffa, en mjuk (och än så länge ren) matta att krypa på samt en hel arsenal leksaker - allt från Ikea, möjligen sponsorerat? Ja och det bästa, och något som ofta glöms bort i skötrumsdesignen: det finns en vessa för mammorna också! Hit tänker jag gå ofta!


EDIT: Glömde i min iver ge koordinaterna, skötrummet är alltså på tredje våningen (där alla babybutiker också är) ungefär mittemot ingången till Clas Ohlson. De bästa hissarna i Kampens köpcentrum är för övrigt också nära Clas Ohlsons ingång! I första våningen hittar man hissarna när man går mot Forumtunneln. Där behöver man aldrig vänta på att tonåringarna har åkt hiss färdigt! ;)

4 kommentarer:

  1. hurra! hurra! hurra! och för en gångs skull känner jag att jag gjort en god gärning för mänskligheten!

    puva.ratata.fi

    SvaraRadera
  2. Nå det har du verkligen!! För er som inte fattar nu: Puva mejlade Kampencheferna och sade ERT SKÖTRUM ÄR SUNKIGT, ÅTGÄRDA! Och de åtgärdade. Trumpeter och fanfarer!

    SvaraRadera